• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alfasan Ocularin Vital

1 / 2
€4,95
Alfasan Ocularin Vital, draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Ondersteunt de conditie van het oog, bij geprikkelde, rode en branderige ogen, verzachtend voor de oogslijmvliezen.
Levertijd 1-2 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Alfasan Ocularin Vital

Ocularin® Vital en Ocularin® Clear zijn oogzalven op basis van vitamine A en extracten van de planten ogentroost en echte kamille.

Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

Ogentroost en echte kamille zijn weldadig en verzachtend bij geprikkelde, vermoeide, rode en branderige ogen.

Ocularin® Vital is daarom goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van het oog.

Ocularin® Clear bevat bovendien nog LanoClear® dat helpt de normale functie van de eiwitten in de ooglens te behouden.

 

Ocularin® Clear is daarom niet alleen goed voor het gezichtsvermogen en ter ondersteuning van de conditie van het oog maar kan ook worden gebruikt om scherp te blijven zien en ter ondersteuning bij veroudering van het oog.

De dunne, olie-achtige zalfbasis van de Ocularin® Vital en Ocularin® Clear oogzalven zorgt ervoor dat de zalf makkelijk in het oog kan worden gedruppeld en zich goed verspreid over het oppervlak van de oogbol. De zalf mengt ook goed met het traanvocht. De dunne zalf maakt het mogelijk druppels van gelijke grootte in het oog aan te brengen voor een goede dosering.Geschikt voor hond, kat, konijn, reptielen, vogels en paarden.  Met Vitamine A, Extracten van Ogentroost en Kamille.  Gebruiksaanwijzing: 
Minimaal 4 x daags een kleine hoeveelheid zalf in het oog aanbrengen, gedurende 5 dagen.  Product heeft een handige spuitmondje zodat de dosering gemakkelijk is. 

 

n.b.product heeft een bijsluiter in de verpakking.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen