• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ANIBIO Groenten-mix

€15,90
Stukprijs: €0,00 /
Een gedroogde groenten mix van Peterselie (bovenste plantengedeeltes + de wortel), wortels, appeldroesem, rode bieten, pastinaak en pompoen.
Levertijd Uitverkocht
ANIBIO Groenten-mix

De zachte droogmethode die bij de ANIBIO Groenten-MIX is gehanteerd, zorgt er voor dat er geen kostbare vitaminen en mineralen uit de voedingsstoffen met verloren gaan.

Deze van levensmiddelen kwaliteit - groentenmix is.

Wissel af met de groenten. Wissel deze mix bijvoorbeeld af met de ----groentenmix.

 

Samenstelling:

Peterselie (bovenste plantengedeeltes + de wortel), wortels, appeldroesem, rode bieten, pastinaak, pompoen.Analyse:

Ruw eiwit   10,3%      Ruwe as   7,7%  
Ruwe celstof   12,6%      Natrium      0,1%
Vetgehalte   3,5%  
               

 

Voedingsadvies:

ANIBIO Groenten-MIX in gelijke delen met warm water (dus bij bijv. 3 eetlepels ANIBIO Groenten-MIX voegt u 3 eetlepels warm water) in een kommetje ongeveer 15 Minuten laten weken. Tussendoor meerdere keren krachtig roeren.
 
De ANIBIO Groenten-MIX plus de eventueel nog niet opgezogen vloeistof mengt u vervolgens door het voer. Om de opname van de aanwezige vitaminen te ondersteunen, is het zinvol om een beetje olie bijv. Teunisbloemolie of kokosolie) aan deze maaltijd toe te voegen. Om de verteerbaarheid voor voedingsgevoelige dieren te verhogen, kunt u deze maaltijd ook gewoon prakken.

Richtlijn is om 5-15% van de dagelijkse voeding te voorzien van verse groenten.
Van deze voedingshoeveelheden gaat het om richtwaarden die kunnen variëren van leeftijd, ras, bouw en activiteitenniveau. Als uw hond overgewicht heeft kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld meer groenten toe te voegen en minder vers vlees.  

1 gram gedroogde groenten komt overeen met 10 gram verse groenten.

Belangrijke tip: De ANIBIO groenten-MIX dient u altijd eerst te weken alvorens ze met vers vlees te mengen. Het weken is nodig omdat droge producten in de maag kunnen gaan drijven.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen