Onze winkel in Lisse is open van di t/m vr 11:00 - 17:00 uur en za. 10:00 - 17:00 uur

Edgard & Cooper

NATUURLIJK.VOEDZAAM.NO-NONSENSE.

Wij zijn Edgard&Cooper, viervoeters met een missie! Wij maken onze brokjes niet met vleesmeel. Nu niet. Nooit niet! Want dat is vieze troep. Vleesmeel wordt gemaakt van slachtafval dat ze intensief bewerken: koken, uitpersen, verhitten, vermalen. 

Dit gaat door tot olie, vetten en water verdwenen zijn en er alleen een poedertje overblijft. En tijdens elke stap gooien ze er synthetische antioxidanten bij. 

Dat poeder verschepen ze over de hele wereld. En de andere jongens boetseren er dan hondenbrokken van met water, olie, vetten en smaakstoffen. Jakkes! 

Wij zijn het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is! Waar vers ÈCHT VERS is!

 

WE DOEN HET VOOR DE HONDEN! 

Elk jaar geven we 10% van onze winst aan goede dierendoelen om honden die het minder goed hebben getroffen te helpen om een nieuw huis te vinden of te genieten van een heerlijk voedzame maaltijd.

 

NATURALLY GOOD FOR YOU!

Deze brok is gemaakt uit 100% biologische landbouw en is ’s werelds eerste brok, direct gemaakt van verse bio-kalkoen en verse bio-kip, zonder kippen/kalkoenmeel of gedroogde kip of kalkoen. Het zit dus boordevol goede proteïnen. Dat betekent dat alle recepten een hoge voedingswaarde hebben en gemakkelijk verteerbaar zijn. Elke kom zit boordevol lekkere groentjes, bessen en kruiden, en geeft je alle vitaminen, mineralen en antioxidanten geeft die je nodig hebt om je van neus tot staart gezond te houden.

 

MILIEUVRIENDELIJK Al dit lekkers is verpakt in 100% bioafbreekbare, composteerbare verpakkingen die zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk. Biologische landbouw verzekert een hogere levensstandaard voor vee, verbetert de bodemkwaliteit en geeft de natuur meer kansen. 

 

Veranderen naar de heerlijke Edgard&Cooper voeding?
 
Wij adviseren om geleidelijk aan over te schakelen met ons overstapplan!
 
Dag 1 & 2: 75% vorige voeding, 25% Edgard & Cooper
Dag 3 & 4: 50% vorige voeding, 50% Edgard & Cooper
Dag 5 & 6: 25% vorige voeding, 75% Edgard & Cooper
Dag 7: 100% Edgard & Cooper, WOEF!
 

Het Edgard & Cooper assortiment bestaat uit :

Brokjes:

Onze lekkere brokjes zijn gemaakt met 100% vers vlees. En ze zitten ook boordevol andere voedzame ingrediënten waar je hond dol op zal zijn. Vies vleesmeel gebruiken we niet. Nu niet. Nooit niet! Wij zweren bij pure en gezonde ingrediënten. Afwisseling geeft smaak aan het leven... Daarom bestaan onze brokjes in 5 njammie smaken. Kies de favoriet van je vrolijke viervoeter!

Blikjes:

Ons natvoer in blik is gemaakt met 100% pure ingrediënten. Supervoedzame en gezonde dingen die je hond zeker zal kunnen smaken. Geen karkassen, geen samengesteld vlees, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma’s, geen bewaarmiddelen en geen suikers! Alleen lekkers. Mmmmmm… En omdat afwisseling smaak geeft aan het leven, bekokstoofden we 6 verschillende recepten voor onze blikjes. Selecteer de smaak waar je hond dol op is.

Kuipjes:

Voor kleine buikjes is er ons natvoer in handige kuipjes. Het is gemaakt met 100% pure ingrediënten. Je hond zal verzot zijn op deze kuipjes vol supervoedzame en gezonde dingen. Geen karkassen, geen samengesteld vlees, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma’s, geen bewaarmiddelen en geen suikers! Kortom: geen onzin, alleen lekkers. Voor onze kuipjes hebben we 7 overheerlijke receptjes bedacht, want afwisseling geeft smaak aan het leven.

Kies de topfavoriet van je wollige vriend!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »