• Verzending GRATIS vanaf € 59,- in NL
  • Openingstijden di t/m vr 12:00 - 17:00 uur za 11:00 - 17:00 uur.

4.9

    Haas met kruiden - 2 x 400 gr.

    Ritzenberger Haas met kruiden - 2 x 400 gr.

    €6,50

    Productomschrijving

    Dit natuurlijke menu is samengesteld uit ingrediënten die vergelijkbaar zijn met die van de prooi. Ritzenberger hondenvoeding is gebaseerd op de natuur, vermijdt bewust allergieveroorzakende toevoegingen en is daarom geschikt voor honden met allergieën.

    Hoogwaardige spelt- en lijnolie zijn een gezonde toevoeging en verrijken het deze voedingsmenu. De maaltijd is zeer goed geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering en honden met een voedselallergie. 

    Samenstelling:
    Hazenvlees (45%), haasorgaan (34% – hart, longen, lever), haasbouillon (10%), haaskarkas (4%), luzerne (3%), spelt (3%), paardenbloem, lijnolie
    Taurine 1.000 mg/kg

    Analytische bestanddelen:
    Eiwit 13,8%, Vet 7,5%, Ruwe as 1,9%, ruwe celstof 0,8%, vochtgehalte 74,7%
    Calcium – Fosfor verhouding: 1,3:1

    Inhoud: 2 x 400 gr.

    Houdbaarheid: Ongeopend, buiten de koeling houdbaar minimaal 12 maanden houdbaar (na productiedatum). Na opening 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.

    Voedingsadvies:
    Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor actieve en volwassen honden:

    Lichaamsgewicht  |  Hoeveelheid
    <5 kg  |  200gr
    12 kg   |  400gr
    20 kg   |  600gr
    28 kg   |  800gr
    35 kg   |  1000g

    Bovenstaande betreft een richtlijn, afhankelijk van ras, leeftijd/activiteiten van de hond. Ritzenberger Puur is geschikt voor honden vanaf 7 maanden. Serveer Ritzenberger op kamertemperatuur. De aanbevolen hoeveelheid is per dag, verdeel de hoeveelheid over minimaal 2 maaltijden per dag.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »