Onze winkel in Lisse is open van di t/m vr 11:00 - 17:00 uur en za. 10:00 - 17:00 uur

Chewies Hertengewei Half

€6,95

Chewies edelhertgeweien zijn 100% puur natuur, een ideale kauwsnack voor het reinigen van tanden en voldoening van het speelinstinct voor uw hond.

Het gewei bevat ook veel waardevolle mineralen en voedingsstoffen.

Honden hebben van nature een uitgesproken behoefte aan kauwen. Het edelhertgewei van de Chewies vervult dit verlangen op een volledig natuurlijke manier.

 

Gemiddelde analytische componenten: Ruwe as 52,2%, ruw eiwit 37,87%, vocht 7,81%, ruwe celstof 0,56%, vetgehalte 0,23% Mineralen per 100 g: Calcium 20,3 g, fosfor 10,7 g, ijzer 7,06 mg, magnesium 440 mg, natrium 0,5 g, kalium 0,04 g

 

Chewies halve edelhertengeweien zijn geschikt voor minder harde kauwers en honden die nog niet bekend zijn met een hertengewei als kauwsnack.

 

S:  30-50g honden tot 5 kg

M:  50-80 g honden tot 10 kg

L:  80-140 g honden tot 20 kg

XL:  140-200g honden vanaf 20 kg

 

De behoefte aan kauwen: honden, ongeacht hun leeftijd of ras, zijn van nature dol op kauwen. In het bijzonder wordt een toegenomen kauwwens waargenomen bij het wisselen van de tanden van de hond.

De tandverzorging: wat het bot in het wild is, is de Chewies-gewei in de woonkamer, namelijk de natuurlijke tandverzorging voor de hond.

Door te kauwen, raspt de hond niet alleen het gewei, maar ook het tandsteen van zijn tanden. Dit resulteert in gezonde stevige tanden, en gezond tandvlees!

Een hertengewei is 100% natuurlijk en bevat ook veel voedingsstoffen en mineralen.

Ontspanning en stressmanagement: uitgebreid kauwen, knagen en bijten op het gewei van Chewies is pure ontspanning voor de ziel van de hond. Bij het kauwen geeft de vierbenige vriend endorfines vrij, die een gevoel van geluk creëren. 

 

Let op: Het betreft een natuurproduct, ieder stukje hertengewei is anders. 

Geef de hertengeweien alleen onder toezicht!

Gooi de rest weg als het merg is afgeknaagd! Het versplinteren of bijten van de stukken is niet uitgesloten, de stukken van het gewei moeten altijd worden gekozen op basis van de grootte van de hond en de kauwintensiteit.

 

Bij honden met een sterke bijtkracht adviseren wij een volledig hertengewei.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wilt u meer weten over dit product?
Wilt u meer weten over dit product?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »