• Fysieke winkel in Lisse
  • Openingstijden di t/m vr 12:00 - 17:30 uur za 10:00 - 17:00 uur.
  • GRATIS verzending vanaf € 65,-

4.9

    PLAYFUL PUP Conditionerende Shampoo

    Hownd PLAYFUL PUP Conditionerende Shampoo

    €10,90

    Productomschrijving

    Ook Deze Conditioning Shampoo is speciaal ontwikkeld voor puppy's of kittens.

    Met een diep reinigende werking is het ideaal om vuil en modder van de vacht van de pup weg te spoelen, terwijl het superzacht is voor de kwetsbare huid.

    Het helpt de natuurlijke vetbalans van de huid en vacht te behouden door een subtiel geparfumeerde mix van kalmerende essentiële oliën van lavendel en rozen te gebruiken.

    Het is ook doordrenkt met de prachtige frisse geuren van citroengras en sinaasappel die van nature vlooien en insecten afstoten, gecombineerd met zachte reinigingsmiddelen.

    Deze pH-gebalanceerde formule bevat tarweproteïne, havermout, arganolie en aloë vera-bladsap. Dit helpt de huid van een puppy te voeden, en resulteert in een geconditioneerde en zachte vacht.

    Dit product is vrij van agressieve chemicaliën zoals alcohol, parabenen, zeep en kleurstoffen. Het is ook veilig om te gebruiken met vlooienproducten.

    Samenstelling:

    Gezuiverd water, natuurlijk verkregen reinigingsmiddelen, cocoamidopropylbetaïne, polysorbaat 20, rozenabsolute, cymbopogon citratus (citroengras) olie, citrus aurantium (petitgrain) olie, parfum, argania spinosa (argan) olie, gehydrolyseerd tarweproteïne, Avena sativa (haver) pit extract , Aloë Barbadensis Leaf Juice.

    Inhoud: 250 ml

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »