• Fysieke winkel in Lisse
 • Openingstijden di t/m vr 12:00 - 17:30 uur za 10:00 - 17:00 uur.
 • GRATIS verzending vanaf € 65,-

4.9


  Disclaimer

  Op deze pagina vindt u de disclaimer van Woof & Barker, zoals deze beschikbaar is gesteld door Woof & Barker. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

   

  Inhoudsrechten

  Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden en Woof & Barker streeft natuurijk naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Bij het gebruikmaken van hyperlinks aanvaardt Woof & Barker geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Woof & Barker aanvaard ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat Woof & Barker streeft naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Woof & Barker te mogen claimen of te veronderstellen.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

   

  Copyright

  Het is niet toegestaan om tekst, fotomateriaal in deze webshop zonder schriftelijke toestemming van Woof & Barker te kopiëren. Op alle teksten en afbeeldingen in deze webshop ligt het copyright bij Woof & Barker en/of bij de betreffende fotograaf.

  Foto's frontpage:

   

  Wijzigingen

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Woof & Barker op deze pagina.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »