• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Woof & Barker heeft een eigen GRATIS bezorgservice!

U leest het goed, Woof & Barker bezorgd GRATIS in de regio Lisse - Hoofddorp.

 

Vandaag besteld = Vandaag in huis!

 

In de volgende plaatsen bezorgd Woof & Barker met onze eigen GRATIS bezorgservice;

o.a. Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang, Beinsdorp, Cruquius, Zwaanshoek, Bennebroek, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen en Heemstede.

Staat uw woonplaats hier niet bij, neem dan even contact met ons op!

 

De bezorging is op werkdagen van 17:30-19:00 uur.

 

De bestelling kan via de webshop afgerond en betaald worden.

Woof & Barker gaat ervan uit dat als u voor deze optie kiest u op de dag van bestelling in staat bent op bovengenoemd tijdstip de bestelde goederen aan te nemen.

Heeft u bepaalde wensen m.b.t. de bezorging, neem dan contact met ons op om een andere mogelijkheid te bespreken. Wij zijn te bereiken op tel nr: 06-41020240.

Wanneer u besteld via de webshop dan krijgt u altijd direct na het plaatsen van de bestelling een automatische bevestigingsmail, dit is tevens uw bon. Ontvangt u geen bevestiging? Dan is mogelijk de bestelling niet goed afgerond, of er is een verkeerd e-mailadres ingevuld.

Neem dan contact op met Woof & Barker.

 

Bezorgroute:

De route plannen wij aan de hand van de bestellingen. Wij streven ernaar de bestelde goederen te bezorgen tussen bovengenoemd tijdschema. Wij sturen u op de dag van bezorgen een sms met de geplande bezorgtijd. Mocht het vanwege omstandigheden op de weg anders worden dan nemen wij contact met u op. 

Heeft u liever een ander tijdstip? Neem dan even contact met ons op.

Hierdoor staan wij nooit voor een dichte deur en kunt u een tijd afspreken die voor u fijn uit komt.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, natuurlijk is dat ook mogelijk; tijdens onze openingstijden van onze winkel.

maandag: GESLOTEN

dinsdag: 11:00 uur - 17:00 uur

woensdag: 11:00 uur - 17:00 uur

donderdag: 11:00 uur - 17:00 uur

vrijdag: 11:00 uur - 17:00 uur

zaterdag: 10:00 uur - 17:00 uur

 

 

Adres winkel:

Heereweg 205

2161 BE Lisse

 

 

Bezorging in Nederland:

Woof & Barker bezorgt in heel Nederland per PostNL of DHL. (m.u.z. van diepvries producten) 

Verzenden doen wij doorgaans binnen 24 uur (mits voorradig en m.u.z. van sluiting- en feestdagen)
Na bestellen ontvangt u altijd een bevestiging en een Track & Trace code.

 

Besteld op:

Bezorgd op:

maandag voor 15:00 uur woensdag
dinsdag voor 15:00 uur donderdag
woensdag voor 15:00 uur vrijdag
donderdag voor 15:00 uur zaterdag
vrijdag voor 15:00 uur maandag
zaterdag en zondag dinsdag

 

Verzendkosten:

In Nederland:

 •  Bij bestellingen vanaf € 50,- verzenden wij zonder extra kosten. (pakketten tot 30kg.)
 •  Bij bestellingen minder dan € 50,- vragen wij een bijdrage van € 5,95.
 •  Er is geen minimaal orderbedrag.
 •  Verzendkosten naar België zijn € 8,95, andere landen op aanvraag. (pakketten to 30 kg.)

Wilt u er rekening mee houden dat het maximale gewicht 30kg per pakket is? (excl.verpakkingsmateriaal 2 kg)

Wanneer uw bestelling niet in één pakket kan worden verzonden en er zodoende extra verzendkosten bijkomen, nemen wij ten alle tijden contact met u om dit te overleggen.

 

Levering door PostNL:

Als u tijdens aflevering niet thuis bent, zal de chauffeur uw bestelling bij uw buren proberen af te leveren. In dat geval zal de chauffeur een briefje bij u in de brievenbus achterlaten waarop staat waar uw bestelling is afgeleverd. U ontvangt ook een e-mail met informatie waar het pakket afgeleverd is.

Lukt het PostNL niet om een pakket bij uw buren af te leveren, dan ontvangt u een bericht met een 'Niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op dezelfde dag vóór 22.00 uur een keuze maken waar en wanneer u de zending wilt laten bezorgen. Maakt u geen keuze, dan komt de bezorger de volgende dag nog een keer bij u langs (met uitzondering van zon- en feestdagen).

 

Levering door DHL:

Gele kaart van een DHL bezorger op je deurmat? U kunt ‘m tot 23.59 uur die dag gebruiken om het bezorgmoment of -adres online aan te passen. Dan weet u zeker dat u het pakketje snel hebt. Zo gepiept.

 

Wat zijn de verzendkosten voor buiten Nederland?
De verzendkosten voor een pakket naar België zijn € 8,95.

Overige landen is op aanvraag. 

 

Ruilen en retourneren:

Is het product dat u besteld heeft niet naar wens? Dan kunt u het product ruilen of retourneren. U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Daar wij na het verlaten van de showroom door de consument geen zicht meer hebben op de manier van het houden van diepgevroren artikelen kunnen deze nooit worden geruild. Mochten er problemen zijn met deze artikelen, neem dan ten alle tijden contact op met Woof & Barker.
 • Indien u een product heeft ontvangen dat beschadigd is of stuk, vragen wij u om zo spoedig mogelijk na ontvangst contact met Woof & Barker op te nemen via info@woofandbarker.nl met een foto van het beschadigde product en uw contactgegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen en een passende oplossing kunnen aanbieden.
 • U dient ons binnen 14 dagen op de hoogte te stellen van uw retour product. Dit dient u te doen middels een e-mail aan info@woofandbarker.nl. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden. U ontvangt dan een retourformulier.
  Het artikel dient binnen 14 dagen na aanmelding van retour terug gestuurd te zijn. Het artikel dient voldoende gefrankeerd te zijn. U kunt het artikel retour sturen naar:


           Woof & Barker B.V.
           Heereweg 205
           2161BE Lisse

           Nederland

 

 • Wij raden u aan om een bewijs van verzending te bewaren. Woof & Barker is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.  
 • Het artikel dient terug gestuurd te worden in de originele productverpakking, ongebruikt, ongewassen, niet beschadigd en met evt. aangehechte kaartjes.
 • Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of ander artikel rekenen wij alleen de evt. meerprijs van het nieuwe artikel. De verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor uw eigen rekening.  De verzendkosten voor het terugsturen van het geretourneerde product naar u zijn eenmalig voor ons. De eventuele meerprijs dient u vooraf te voldoen op ons rekeningnummer NL70RABO0322883180 (Rabobank), BIC Code: RABONL2U t.n.v. Woof & Barker B.V.
 • Bij verzoek tot restitutie wordt het aankoopbedrag (minus de door ons gemaakte verzendkosten) binnen 14 dagen retour gestort op uw bank of giro rekening.
 • Heeft u gebruik gemaakt van Afterpay, geeft dit dan aan ons door. In dat geval annuleren wij de betaling bij Afterpay.
 • Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour afzender.
 • Op hondenspeelgoed zit geen garantie, iedere hond is anders en de ene hond maakt speeltjes direct stuk die bij een andere hond wellicht jaren mee gaat. U dient toezicht te houden op uw hond om te voorkomen dat er stukjes worden afgebeten en opgegeten. Wanneer uw hond een speeltje snel stuk heeft gemaakt krijgt u geen geld terug. Ook bent u ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw eigen hond, haal kapot gemaakte speeltjes direct weg.