Onze winkel in Lisse is open van di t/m vr 11:00 - 17:00 uur en za. 10:00 - 17:00 uur

Tales & Tails

Tales and Tails Crowdfunding

Hi, wij zijn de 4 gezichten achter Tales & Tails.

Stella, Kaja, Cathrin en Inga.

 

Kaja is met het idee gekomen van Tales & Tails.
Samen met haar schoolvriendin Stella richt zij nu haar tweede bedrijf op.
Kaja komt uit Noord Duitsland en is de hondenmoeder van Arthur en houdt zich bezig met de marketing en distributie.

 

Cathrin is één van de mede oprichters van Tales & Tails. Ze is erg creatief en heeft heeft oog voor detail en heeft het mooie design van Tales & Tails ontworpen. Haar vorige job was Graphic Designer en heeft bij veel bedrijven ervaring opgedaan. Momenteel woont ze in Hamburg. De lieve teef Aika behoort tot haar familie.

 

Stella is de vis expert van het team en heeft veel ervaring in het bereiden van levensmiddelen. Gelijktijdig verzorgt ze liefdevol haar hond Henry die van Ibiza komt en die absoluut niet alle eet wat hem voor zijn neus gehouden wordt. Stella komt uit het Duitse Sleeswijk-Holsteiner houdt zich bezig met de financiën bij Tales & Tails.

 

Inga is een dierenarts en ondersteund het team met haar al haar know-how. Inga geeft haar klanten in de kliniek advies m.b.t. voeding volgt nu een studie in bos-en natuurbeheer. Inga's verdere bijdrage is het blog van Tales & Tails en schrijft hier de vele wetenswaardigheden die betrekking hebben op de hond. Inga leeft samen met haar hond Chico in het Duitse Sleeswijk-Holstein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »